Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Tervis toidustAutor(id): Vesta Reest
Kujundaja: Marek Marana
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2007
Originaalkeel:
Lehekülgi: 112
Sari: 100 rooga
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 170 × 205 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
See raamat ei ole päris tavaline retseptiraamat, kuigi kõlbab kasutada ka sellisena, kui olete väsinud nn raskest toidust ning ihkate midagi uut ja kergemat.
Raamatu autor Vesta Reest on siia kogunud valiku oma juba seitse kevadet peetud paastu ajal valmistatavatest toitudest. Tema toidulauale ei satu midagi juhuslikku, sest seitsme lihavaba nädala menüü on tervise seisukohast hoolikalt läbi mõeldud - sel ajal peab organism saama kõik puhastumiseks ja uue energia kogumiseks vajaliku. Tulemuseks autori sõnul «kergustunne kehas, hommikune probleemideta ärkamine ja viirus-haigustesse mittenakatumine».
Kas ei kõla liigagi ahvatlevalt?
Märksõnad
paastumine
toiduvalmistamine
paastumine
tervislik toitumine
toiduvalmistamine
kokaraamatud
Sari: 100 rooga
Hind:
10,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Hans Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel. Käsiraamat perenaistele ja koolidele juhatusega rohkem kui 100 maitsva joogi valmistamiseks,
1992, hind: 5,00 eurot
Köögivilja toidud,
Teadus, 1992, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, Soome köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Itaalia köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Aeduba,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 kevadsuppi,
Perona, 1991, hind: 3,50 eurot
Nadia Arumugam. Tõlke toimetanud Kai Nurmik, 1000 kastet, salsat, salatikastet ja dippi,
Varrak, 2014, hind: 23,00 eurot
Arvi Pitelkov, Silja Pitelkov, Grilliaabits. Grillimise ja BBQ põhitõed,
Rahva Raamat AS, 2018, hind: 20,00 eurot
Linda Petti, Prantsuse köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2266 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!