Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Hispaania söögid Eesti köögisAutor(id): Eneko Bolumburu, Rafael M. Calvo Díaz, Neftalí Peral, Miguel Villoslada
Kirjastus: Toledo kirjastus
Linn:
Aasta: 2013
Originaalkeel:
Tõlkija: Mari Laan
ISBN: 9789949334094
Lehekülgi: 160
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 272x182
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Hispaanlased pea sünnivad külalislahkete meisterkokkadena.
Selle raamatu kokad, neli Eestis elavat hispaanlast, õnneks vist ei oska kahtlustadagi, et on kolinud maale, kus vanarahvas muude tarkade ütlemiste sekka olla vahel poetanud ka selle: „Külalistel anna veega kartulid ja kuparäimi, kae kas veel tuleve.“ Ja las see jäädagi.
Kokaraamatu sooviks on tuua Eesti köökidesse Hispaania sööke, mida saab valmistada kartuseta, et mõni eksootiline toiduaine pole kättesaadav. Autorid on Eestis elavad hispaanlastest hobikokad ja kõiki roogasid on nad ise siinsetes tingimustes valmistanud, vajadusel retsepte pisut kohandades ja silmas pidades, et kõik koostisosad oleksid Eestis olemas.
Raamatust leiate meie Hispaania kokkade lemmikuid kergetest toitudest keerukateni, krevettidest verivorstini ja Andaluusiast Baskimaani. Mõni roog võib olla ootamatult tuttavlik, mõni värskendavalt uudne. Igal juhul on aga hetkes olemise heade oskajate ja võõrustada armastavate inimeste retseptid need kõige paremad!
Märksõnad:
Toledo kirjastus
hispaania
rahvustoidud
Eesti
kokaraamatud
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Hispaania söögid Eesti köögis, Eneko Bolumburu, Rafael M. Calvo Díaz, Neftalí Peral, Miguel Villoslada, Toledo kirjastus 2013Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud Jacques Dumolin ja Chantal Duroy, Hõrgutavad Itaalia magustoidud,
Tormikiri, 2003, hind: 6,00 eurot
Peeter Kard, Kalamehe köök,
Valgus, 1997, hind: 15,00 eurot
Lena Holmsäter, Ulrika Jidström Claesson, Kaunis ja söödav. Mõnusat nokitsemist köögis ja maitsvaid kingitusi külla kaasa võtmiseks,
Sinisukk, 2011, hind: 4,50 eurot
Peeter Kard, 33 külma suvesuppi,
Perona, 1991, hind: 3,00 eurot
Koostanud: Valli Järve, Pudrud, pudingud, piima- ja püreesupid,
AED, 1998, hind: 4,00 eurot
Linda Petti, 236 kartulirooga,
Ilmavalgus, 1995, hind: 4,00 eurot
Koostanud: Kaja Torm, Küpsetised soolasest magusani. Ei ohusta sinu taljet!,
Kaalujälgijad, 2003, hind: 6,00 eurot
Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed,
Forma Media, 2005, hind: 4,50 eurot
Angeelika Kang, Supiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2000, hind: 3,00 eurot
Koostanud Christine Leterme, Hõrgutavad toidud kahele,
Tormikiri, 2003, hind: 4,50 eurot
Kokaraamatud all on 2263 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!