Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Hõrgutavad Itaalia magustoidudAutor(id): Koostanud Jacques Dumolin ja Chantal Duroy
Kirjastus: Tormikiri
Linn: Tallinn
Aasta: 2003
Originaalkeel:
ISBN: 9985946782
Lehekülgi: 34
Sari: A la carte
Seisukord: normaalses korras raamatukogust kustutatud eksemplar templite ja kirjetega
Mõõdud: 170 × 221 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Originaali pealkiri Delicieux desserts d'Italie. Eesti keeles
Märksõnad:
itaalia
rahvustoidud
magustoidud
itaalia
rahvustoidud
magustoidud
kokaraamatud
Sari: A la carte
Hind:
6,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anne Kangur (koostaja), Portugali köök,
Odamees, 2004, hind: 7,00 eurot
Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus, Kohviraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 19,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Suured ja väikesed pirukad: Kööginurk eriväljaanne,
Septyni Menai, 2008, hind: 4,00 eurot
Pille Enden, Lia Virkus, Väike küpsisekoogiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2014, hind: 11,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Soolased hoidised,
ATA-Raamat, 2000, hind: 6,00 eurot
Tekstide autor Carla Bardi. Toimetaja Merle Valkonen, Suur väike kokaraamat,
Tänapäev, 2007, hind: 17,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 12,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 15,00 eurot
Koostanud Jacques Dumolin ja Chantal Duroy, Hõrgutavad Itaalia magustoidud,
Tormikiri, 2003, hind: 6,00 eurot
Peeter Kard, Kalamehe köök,
Valgus, 1997, hind: 15,00 eurot
Kokaraamatud all on 2263 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!