Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Laineahjuroad. 125 hõrku retsepti eksklusiivsete fotodegaAutor(id): Renate Kissel
Kirjastus: Avita
Linn: Tallinn
Aasta: 2001
Originaalkeel:
Tõlkija: Krista Laasberg
Lehekülgi: 208
Sari: Armastus käib kõhu kaudu
Seisukord: pleekinud kaaned, muus osas normaalses korras raamat
Mõõdud: 176 × 247 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 177
Retseptiraamat räägib kõigest, mis seotud mikrolaineahjuga ning selles toidu valmistamisega. Kirjeldatakse erinevaid ahjutüüpe, õpetatakse mitmesuguseid nippe nendega ümberkäimisel. Lugejale tõestatakse, et mikrouunis on võimalik teha hõrgutisi eelroogadest ja jookidest praadide ja hoidisteni välja.
toiduvalmistamine, mikrolaineahjud, kokaraamatud, toit, retseptid, kulinaaria
Sari: Armastus käib kõhu kaudu
Hind:
8,00 EUROtsing autori järgi:
Renate Kissel, Vormiroad. Gratiinid. Sufleed. 92 retsepti koos Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 13,00 eurot
Renate Kissel, Vürtsid ja maitsetaimed. 110 retsepti,
Avita, 2001, hind: 14,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Koostanud Väino Eskla, Maasikas aias ja köögis,
Maalehe Raamat, 2000, hind: 14,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1978, hind: 5,00 eurot
Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus, Kalaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 4,00 eurot
M. Suurorg, Praktiline perenaine,
Eesti Raamat, 1985, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Pizzad ja lahtised pirukad,
OÜ Ata-Raamat, 2001, hind: 4,50 eurot
Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi, Küpsised,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
John Bear, Marina Bear ja Tanja Zeryck, Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat,
Ersen, 2005, hind: 7,00 eurot
Kokaraamatud all on 2313 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!