Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
LeivaraamatAutor(id): Koostanud Mai Maser ja Anneli Zirkel
Kirjastus: Eesti Leivaliit
Linn: Tartu
Aasta: 2006
Originaalkeel:
ISBN: 9789949150274
Lehekülgi: 86
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 175 × 246 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Must leib ehk rukkileib on eestlaste toidulaual olnud juba tuhatkond aastat. Keerulistel nälja-aastatel on ta päästnud nii mõnegi elu, olles pea ainukeseks toiduks.
Eesti Leivaliit, mis ühendab endas 14 Eesti suuremat ja vanemat leivatootjat, on oma missiooniks võtnud edendada ja arendada rukkileivakultuuri.
Selles raamatus räägime leiva valmistamisest eile ja täna, samuti leiva tervislikkusest ja vanarahva tarkustest, mis leivaga seotud.
Märksõnad
leib
rukkileib
pagaritööstus
leivatehased
Eesti
teatmikud
Hind:
10,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Linda Petti, Prantsuse köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Austria köök,
Ilmavalgus, 1996, hind: 7,00 eurot
Sirje Maasikamäe, Magusad ahvatlused,
Menu, 2011, hind: 14,00 eurot
Angeelika Kang, Väike piparkoogiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 13,00 eurot
Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus, Šokolaadiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 24,00 eurot
Martha Day, Jõulutoidud,
Varrak, 2005, hind: 7,00 eurot
Anu Pink, Kodune kaloriraamat,
KÜ Kujundus, 1997, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 sousti,
Perona, 1991, hind: 2,50 eurot
Harry Eyres, Vein,
TEA Kirjastus, 1997, hind: 2,00 eurot
Peeter Kard, 33 külma suvesuppi,
Perona, 1991, hind: 2,50 eurot
Kokaraamatud all on 2301 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!