Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Hapendamise maagia. Köögi kombinatoorikaAutor(id): Andi Kondor
Kirjastus: Mondo
Linn:
Aasta: 2022
Originaalkeel:
ISBN: 9789916974308
Lehekülgi: 220
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 210x148
Suurus:
Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.
Hapendamine ehk kääritamine on iidne ja samas trendikas tegevus, mis pakub avastamisrõõmu nii algajale kui profile. Paljud toitumisteadlased on hapendamist kirjeldanud võluvahendina, mis parimal viisil tagab toiduainete säilitamise, rikastades neid samas pikantse maitse ning probiootikumide jt tervisele kasulike ainetega.
Vastupidi levinud arvamusele pole aedviljade kääritamises mõnede põhitõdede omandamise järel midagi keerukat. Käsiraamat annab selged suunised kõigi meie köögis kasutusel aedviljade hapendamiseks, aga ka näiteks kimchi, leivakalja, ingverimõdu ja airaani valmistamiseks.
Raamatu teises osas arutletakse selle üle, kuidas valmistada enim tuntud roogasid nõnda, et esile tuua nende koostisosade parimad omadused ja rikastada toidulauda uute huvitavate maitsetega. Pakutakse ideid selle kohta, kuidas eri maade rahvusköökidest nutikalt üht-teist üle võtta.
Ligi sajale retseptile lisaks annab käsiraamat ka ohtrasti silmaringi laiendavat kõigi kirjeldatud toidu- ja maitseainete kohta.
Märksõnad:
Mondo
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Hapendamise maagia. Köögi kombinatoorika, Andi Kondor, Mondo 2022Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Rudolf Visnapuu, Riisiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 8,00 eurot
Anya von Bremzen, Kokakunsti eripäradest nõukogude korra tingimustes. Mälestusi toidust ja igatsusest,
Tänapäev, 2014, hind: 25,00 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Peeter Kard, 33 šašlõkki,
Perona, 1990, hind: 5,00 eurot
Victoria Zak, 20 000 saladust tee kohta. Kuidas saada ravimtaimedest suurimat kasu,
Ersen, 2004, hind: 10,00 eurot
Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa, Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda,
Agitaator, 2012, hind: 15,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Koogid. Plaadikoogid, vormikoogid, keeksid,
AS ATA, 1993, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Marje Sepp, Pizzad,
Perioodika, 1993, hind: 3,00 eurot
Head kastmed,
Varrak, 2005, hind: 8,00 eurot
Jennifer Lee, Viie minuti tassikoogid. Peaaegu 100 oivalist mikrolaineahjukooki,
Sinisukk, 2015, hind: 15,00 eurot
Kokaraamatud all on 2306 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!