Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Feng shui kokakunst. Toidusedeli koostamise ning maitsvate ja kasulike roogade valmistamise kunst feng shui põhimõttelAutor(id):
Kirjastus: Ersen
Linn: Tallinn
Aasta: 2002
Originaalkeel:
Tõlkija: Tatjana Peetersoo
ISBN: 998576501X
Lehekülgi: 332
Sari: Keha, vaim ja meel
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 114 × 179 mm
Suurus: taskuformaat, kõvakaaneline
Sisu:
Toit on meie eluenergia. Toidu valik on seotud meie pidevalt muutuvate elutingimustega, aga ka aastaaegade vahetumisega. Vana-Hiina kunst feng shui ei õpeta meid mitte üksnes kogu ümbritsevat ruumi harmooniliseks muutma, vaid järgima feng shui põhimõtteid ka toidu valikul ja valmistamisel, et saadav energia suureneks.
Selles raamatus on kirjas feng shui peamised põhimõtted toiduainete õigeks valikuks ja säilitamiseks ning nende valmistamiseks. Siin on esitatud retsepte kõigiks aastaaegadeks, samuti reeglid köögi sisustamiseks ja kaunistamiseks.
Õppige feng shui traditsiooni kohaselt toitu valmistama ning teie füüsiline ja emotsionaalne enesetunne on alati kõige paremas korras!
feng shui, kokaraamatud, esoteerika, toitumisviisid, haigused ja nende ravi
Sari: Keha, vaim ja meel
Hind:
9,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!