Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Hõrgutised kodusele peolaualeAutor(id): G. M. Treier
Kujundaja: Reet Helm
Kirjastus: Ersen
Linn: Tallinn
Aasta: 2011
Originaalkeel: eesti keel
ISBN: 978-9949-25-023-3
Lehekülgi: 216
Seisukord: heas korras
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Sama palju kordi aastas, kui tähistame koduseid tähtpäevi, saavad meist tõelised peakokad, veinide degusteerijad ja iga restorani põhjapaneva, pühamaist pühama dokumendi – menüü koostajad. Toitlustaja amet on raske ja vastutusrikas, kuid see raamat teeb ülesande kergemaks kellele tahes: road on ju pidulikuks vastuvõtuks juba välja valitud.
Kui vaagnate põhjaliku ümberpaigutamise järel leidub lõpuks laual koht ka viimasele teie valmistatud roale, ärge unustage võtta peast valget tärgeldatud kokamütsi. Selleta on külaliste seltsis oma loomingupiinade vilju maitsta palju mõnusam. Head isu kõigile!
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Hõrgutised kodusele peolauale, G. M. Treier, Ersen 2011Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Pille Enden, Tiina Lebane ja Lia Virkus, Taimetoidud kõigile,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 17,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!