Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
33 pannkookiAutor(id): Peeter Kard
Kujundaja: Ulvi Kuldkepp
Kirjastus: Perona
Linn: Pärnu
Aasta: 1992
Originaalkeel:
Lehekülgi: 48
Seisukord: veidi kulunud ja määrdunud kaaned, selg veidi katkine, sisu olemas ja korralik
Mõõdud: 143 × 196 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T065# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 237
Pannkook ei pruugi alati olla "lihtne" suupiste või magus järelroog. Pannkoogid, oskuslikult valitud lisandite või täidisega, võivad vabalt moodustada iseseisva lõunasöögi.
Pannkooke süüakse tavaliselt keedise, mee või hapukoorega. Ameeriklased armastavad pannkooke või ja suhkruga, rootslased pohlamoosiga, taanlased mitmesuguste kreemidega, meie metsvaarika toormoosiga. Pannkookide valmistamiseks on vaja head paksupõhjalist panni, jahu, mune, piima veidi soola ja suhkrut ning veel üht-teist. Pannkooke lisatakse suppidele, kasutatakse lasagnede asemel vormiroogade valmistamisel ja ka kihiliste tortide valmistamisel.
Pannkooke on maailmas tohutu valik ja paras peotäis neid retsepte on koondatud sellesse raamatusse.
Märksõnad:
kokaraamatud
Hind:
4,00 EUROtsing autori järgi:
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 15,00 eurot
Peeter Kard, Soome köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Itaalia köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Aeduba,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 kevadsuppi,
Perona, 1991, hind: 3,50 eurot
Peeter Kard, Kalamehe köök,
Valgus, 1997, hind: 15,00 eurot
Peeter Kard, 33 külma suvesuppi,
Perona, 1991, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, 33 šašlõkki,
Perona, 1990, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, 33 punast suppi,
Perona, 1991, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, 33 sousti,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 keeksi,
Perona, 1990, hind: 4,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Britt Paju, Ümber laua. Meeleolukad eined pere ja sõpradega,
Rahva Raamat AS, 2021, hind: 17,00 eurot
Toivo Niiberg, Priit Põldma, Aia- ja metsasaaduste säilitamine. Hapendamine,
Maalehe Raamat, 1997, hind: 7,00 eurot
Peeter Kard, Kehva aja kokaraamat,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Hoidised aedviljadest,
kirjandusühistu Teadus, 1992, hind: 4,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!