Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kondiitritsehhi töö organiseerimineAutor(id): Pjotr Portnjagin, Jelizaveta Muravjova
Kujundaja: Tõnu Aru
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1968
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: L. Johansoo
Lehekülgi: 124
Seisukord: kohati kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Suurus: tavaformaat, pehme köide
Sisu:
Antikvariaat: SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Õpikus on antud kondiitritsehhi organiseerimise näidisskeem, toitlustusettevõtetes toodetavate kondiitritoodete sortiment, tootmises kasutatavate seadmete, inventari ja töövahendite loetelu.
Märksõnad:
kondiitritööstus
töökorraldus
kutsekooliõpikud
Hind:
10,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Sille Varblane, Kokkuhoiu kokaraamat,
Tammerraamat, 2009, hind: 15,00 eurot
Britt Paju, Ümber laua. Meeleolukad eined pere ja sõpradega,
Rahva Raamat AS, 2021, hind: 17,00 eurot
Toivo Niiberg, Priit Põldma, Aia- ja metsasaaduste säilitamine. Hapendamine,
Maalehe Raamat, 1997, hind: 7,00 eurot
Peeter Kard, Kehva aja kokaraamat,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Hoidised aedviljadest,
kirjandusühistu Teadus, 1992, hind: 4,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!