Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
RiisiraamatAutor(id): Rudolf Visnapuu
Kujundaja: Aila Utsu
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel:
ISBN: 9949427053
Lehekülgi: 116
Sari: 100 rooga
Seisukord: normaalses seisukorras raamat, nimi sees
Mõõdud: 165 × 200 mm
Suurus: tavaformaat, kõva köide
Sisu:
Riis on enamuse Aasia toitja, kuid ka meie söögilaual kartulite ja taignatoodete kõrval eelistatuim toidukomponent.
Suures osas on raamatus kasutatud lihtsaid toiduaineid, kuid leidub ka keerulisemaid ja põnevamaid retsepte. Tähelepanu on pööratud ka sellele, et uue roa saab väga lihtsalt teha näiteks eelmisest toidukorrast järelejäänud riisist, st riisipudrust või sõmerast riisist – tuleb vaid kasutada natukene fantaasiat.
Märksõnad:
toidud
riis
riisitoidud
kokaraamatud
Sari: 100 rooga
Hind:
8,00 EUROtsing autori järgi:
Indrek Kivisalu ja Rudolf Visnapuu, Hakkliha. Pisikesest frikadellist pikkpoisini,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 14,00 eurot
Rudolf Visnapuu, Kartuliraamat. Tervis Pluss,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 9,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Pille Enden, Tiina Lebane ja Lia Virkus, Taimetoidud kõigile,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 17,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1975, hind: 6,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1974, hind: 3,80 eurot
Amanda Cross, Charmaine Yabsley, Tervistavad joogid. 60 tervise kosutajat,
Maalehe Raamat, 2011, hind: 11,00 eurot
Maire Suitsu, Minimood köögis. Kõik toidud muffinipanniga,
Menu, 2013, hind: 8,00 eurot
Hans Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel. Käsiraamat perenaistele ja koolidele juhatusega rohkem kui 100 maitsva joogi valmistamiseks,
1992, hind: 6,00 eurot
Helmi Pastak, Toit- tervise varaait,
Valgus, 1972, hind: 3,00 eurot
Elle Reeder, Hoidistamine,
Valgus, 1993, hind: 5,00 eurot
Anita Pasopa ja Milda Peterson, Kokaraamat,
Valgus, 1968, hind: 3,00 eurot
Kokaraamatud all on 2315 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!