Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Täielik kufi kokaraamatAutor(id): Ühinenud Ajakirjad
Kirjastus: Ühinenud Ajakirjad
Linn:
Aasta: 2024
Originaalkeel:
ISBN: 9771406211215
Lehekülgi: 132
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 297x230
Suurus: Pehmekaaneline
Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.
Kuumaõhufritüüridest ehk kufidest on saanud tänapäevase moodsa köögi kohustuslik osa ja aina enam inimesi läheb selle trendiga kaasa. Seega kogusime kokku hulga retsepte, et valmiksid imemaitsvad ampsud, mõnusad lisandid, kindlasti proovimist tasuvad toidud ja lihtsad magusad suutäied. Siit leiad nõuandeid, kuidas fritüüri valida, mida tasub selles küpsetada ja mida mitte. Kufi sobib imeliselt väikeste koguste valmistamiseks, seega ei pea sa pärast suurt ahju puhtaks küürima. Kõik, mida muidu peaks praadima – näiteks friikad või kanapalad – valmib ilma õlita, mis võiks rõõmustada neid, kes loevad kaloreid.
Kuidas see töötab? Tehniliselt see ei prae, hoopis võimas ventiaaltor ajab ringi kütteelementidest kiirgavat kuuma õhku otsekui oleks tegemist konvektsioonahjuga. Võidki oma kufist mõelda kui tillukesest konvektsioonahjust, mis küpsetab toitu hoopis kiiremini kui suur ahi ja võib seega aidata elektri pealt kokku hoida. Enamik mudeleid on sellised, mis suudavad soovitud temperatuuri saavutada vähem kui kolme minutiga, samas kui standardne ahi vajab vähemalt kümmet minutit. Kindla peale hoiab sellega aega kokku, lisaks on kuumaõhufritüür üllatavalt mitmekülgne. Masinaid on tohutu valik: on neid, mis kombineeritud kiirkeetjaga, neid, millel kaks erinevat sahtlit mitme toidu samaaegseks valmistamiseks, ja ka neid, millel vaid üks suur sahtel. Kõik, mida kodus kufi jaoks vaja, on vaid mõnevõrra ruumi tööpinnal, arvestama peab ka masina taga oleva vaba ruumiga, sest ventilaator vajab ringlemiseks õhku. Juba mõne kasutamiskorra järel saad aru, kui ideaalne on see eelmise päeva toidu soojendamiseks. Ükskõik kui armas on ka olnud kodune mikrolaineahi – kufi suudab quiche’i või pitsalõigu soojendades muuta krõbedaks ning sellega jääb mikrolaineahi küll hätta.
Kufist saab sinu abimees nii lihtsate toitude kui ka keerukamate sufleede valmistamise juures. Lisaks on kõik nii lihtne, et lapsedki saavad kaasa lüüa ja see on juba puhas boonus!
Märksõnad:
Ühinenud Ajakirjad
kokaraamat
toiduretseptid
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Täielik kufi kokaraamat, Ühinenud Ajakirjad, Ühinenud Ajakirjad 2024Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Adeline Tannbaum, Keedu- ja majapidamis-juht. 25-a. juubeli väljaanne,
1926, hind: 16,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 11,00 eurot
Mahlaretseptiraamat. Versapers aeglane mahlapress,
hind: 6,00 eurot
Lia Virkus, Nelly Vahtramaa, Tatratoidud 2. Toortatratornidest küpsisetordini,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 13,00 eurot
Nelly Vahtramaa, Lia Virkus, Anton Mihkelsoo, Tatratoidud - pilafist šokolaadikoogini. Sari 100 rooga mini,
Ajakirjade Kirjastus, 2014, hind: 13,00 eurot
Matleena Lahti, Väikelapse mahetoit. Beebipere kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2013, hind: 18,00 eurot
Arden Moore, Kokka ise koerale! Tervislikud toidud - suurepärased retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 14,00 eurot
Eesti retseptide autorid: Õile Aavik, Marina Madisson, Elle Möller ... jt., Kali, mõdu ja kaljatoidud,
TEA Kirjastus, 2016, hind: 8,00 eurot
Hilaire Walden, Kastmed ja marinaadid. Klassikalisi ja uudseid võimalusi, kuidas toite huvitavamaks muuta,
Sinisukk, 2002, hind: 11,00 eurot
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine,
Eesti Ühing ''Teadus'', 1991, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2271 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!