Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toiduainete säilitamine kodusAutor(id): E. Reeder
Kujundaja: T. Aru
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1988
Originaalkeel: eesti keel
ISBN: 5440001042
Lehekülgi: 160
Seisukord: kohati kulunud kaaned, määrdunud tagakaas, sisu normaalses korras
Mõõdud: 140 × 215 mm
Suurus: tavaformaadis pehmete kaantega raamat
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Raamatus tutvustatakse toiduainete riknemise põhjusi ja nende vältimist, hoidiste valmistamisvahendeid ja hoiuruume. Põhiosa moodustavad toidainete säilitamisviisid.
Hind:
3,50 EUROtsing autori järgi:
Elle Reeder, Hoidistamine,
Valgus, 1993, hind: 5,00 eurot
Elle Reeder, Neli aastaaega maapere köögis,
Maalehe raamat, 1998, hind: 5,00 eurot
Elle Reeder, Neli aastaaega maapere köögis,
Maalehe Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot
Koostanud: Elle Reeder, Selma Vitsur, Igast konservist maitsev roog,
Valgus, 1970, hind: 5,00 eurot
Monika Oit; koostanud: Henri Reeder, Reeno Reeder; kaastöö: Helen Oit, Viivi Veanes, Tiit Reeder, Lydia lugu. Lydia Oit lähedaste mälestustes,
H. Reeder, 2014, hind: 9,00 eurot
Nancy Phillips, Martin Kelly, Judith Taggart, Rachel Reeder, Gretchen Flock and Harvey Olem; eessõna: William H. Funk ja Jo Lynn Traub, Järve taskuraamat,
Võrumaa Keskkonnateenistus, 2003, hind: 10,00 eurot
Elle Reeder, Köögiviljasalatid ja hoidised,
Ilmavalgus, 1995
Elle Reeder, Liha. Kala. Piim,
Valgus, 1996
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Pille Enden, Tiina Lebane ja Lia Virkus, Taimetoidud kõigile,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 17,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!