Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Koduköögi meistriklass. Retseptid ja juhised koduseks söögitegemiseksAutor(id): Toit & Trend ; koostanud Heidi Vihma; tekstid ja retseptid: Heidi Vihma, Hanne Paljak, Marju Randmer, Tuuli Mathisen, Katrin Aasmäe, Nadja Kaarma, Sandra Veeremaa, Silja Luide, Mari-Liis Ilover
Kirjastus: Menu Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2013
Originaalkeel:
ISBN: 9789949495740
Lehekülgi: 320
Seisukord: pisut kulunud nurgad, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 245x175
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvas köites
Sisu:
Iga köök vajab üht paksu ja sisukat kokaraamatut!
Praktiline ja põhjalik kokaraamat "Koduköögi meistriklass" sisaldab ligi paarsada ajakirja Toit ja Trend viimaste aastate paremat retsepti, lisaks hulganisti koduseks köögitööks vajalikke teadmisi, nõuandeid ja nippe.
Mida siit leiab:
• Ligi paarsada töökindlat, korduvalt läbiproovitud argi- ja pidupäevaretsepti võileibadest jäätisteni, pirukatest pidulike tortideni.
• Hulganisti inspireerivaid magustoiduretsepte, kooke ja magusaid küpsetisi.
• Põhitainaste tegemisõpetused.
• Praktilisi nõuandeid kalade puhastamiseks ja fileerimiseks, erinevate lihade toiduks kasutamiseks, kurkide hapendamiseks, pärmitaina, koduse majoneesi ja kooreta keedetud munade tegemiseks ning palju muid igapäevaseks köögitööks vajalikke teadmisi.
• Juhtnööre vähetuntud ja eksootiliste toiduainete kasutamiseks.
• Asjalikke nõuandeid tervislikuks toitumiseks.
• Tabeleid toiduainete mahu ja kaalu vahekordade, vajaminevate toidukoguste ning puu- ja köögiviljade keskmiste kaalude arvutamiseks, samuti mõõtühikute teisendamiseks.
Märksõnad:
kokaraamatud
Menu Kirjastus
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Koduköögi meistriklass. Retseptid ja juhised koduseks söögitegemiseks, Toit & Trend ; koostanud Heidi Vihma; tekstid ja retseptid: Heidi Vihma, Hanne Paljak, Marju Randmer, Tuuli Mathisen, Katrin Aasmäe, Nadja Kaarma, Sandra Veeremaa, Silja Luide, Mari-Liis Ilover, Menu Kirjastus 2013Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kristo Tomingas, Heinar Õispuu, Brigitte Susanne Hunt, Kokteilitame Brigittega - džinn,
Butterfly Cocktail Catering, 2022, hind: 16,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1974, hind: 5,00 eurot
Tuuli Mathisen, Martin Hanson; toimetaja Eva Mere, Sahver. Joogid. Siirupid, kaljad, limonaadid, õlled, veinid, liköörid ...,
Menu, 2012, hind: 10,00 eurot
Enn Tobreluts, Priit Toomits, Tiit Treve; Toimetanud: Velve Saar, Grillimine ja barbecue,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 16,00 eurot
Angeelika Kang, Smuutid,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 14,00 eurot
Leopold Meensalu, Peenralt potti,
Maalehe raamat, 2008, hind: 15,00 eurot
Maret Sukles, Elu on pidu,
Helios kirjastus, 2019, hind: 19,00 eurot
Egon Binder, Suitsutamine. Liha, vorst, kala,
Lindemont, 2005, hind: 14,00 eurot
Egon Binder, Kuidas kalu suitsutada?,
Tormikiri, 2008, hind: 16,00 eurot
Angeelika Kang, Pannkoogiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 4,00 eurot
Kokaraamatud all on 2303 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!