Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Eesti rahvatoiteAutor(id): Silvia Kalvik
Kujundaja: Piret Niinepuu
Kirjastus: Perioodika
Linn: Tallinn
Aasta: 1988
Originaalkeel: eesti
ISBN: 5-7979-0111-0
Lehekülgi: 128
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 140x210 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 236
Kolmas, täiendatud ja parandatud trükk.
Raamat koosneb kahest osast. Esimeses osas antakse ülevaade eestlase toidust argi- ja pidupäevadel, nagu see oli 19. sajandi keskpaigaks. Teine osa sisaldab toiduretsepte toidurühmade kaupa, mõeldud kasutamiseks tänapäeval. Raamat etnograafiahuvilistele ja perenaistele. Illustreeritud värvifotodega.
Hind:
3,50 EUROtsing autori järgi:
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite,
Valgus, 1981, hind: 3,00 eurot
Silvia Kalvik, Meisterdame looduslikust materjalist,
Valgus, 1981, hind: 4,50 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite,
Valgus, 1970, hind: 5,00 eurot
Silvia Kalvik, Pühadetoidud ja tavanditoidud,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 16,00 eurot
Silvia Kalvik, Eestiläisiä ruokia,
Perioodika, 1984, hind: 9,00 eurot
Silvia Kalvik, Estonian cuisine,
Perioodika, 1993, hind: 10,00 eurot
Silvia Kalvik (koostaja), Estonian cuisine (Eesti rahvatoite),
Perioodika, 1987, hind: 9,00 eurot
Silvia Kalvik, Eestiläisiä ruokia,
Perioodika, 1988, hind: 6,00 eurot
Silvia Kalvik, Aus der estnischen nationalküche,
Perioodika, 1987, hind: 10,00 eurot
Сильвия Кальвик / Silvia Kalvik, Эстонская кухня. Рецепты блюд (Eesti rahvustoite),
Perioodika, 1987
Silvia Kalvik, The Cooking of Estonia,
Perioodika, 1984
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Peeter Kard, 33 šašlõkki,
Perona, 1990, hind: 5,00 eurot
Victoria Zak, 20 000 saladust tee kohta. Kuidas saada ravimtaimedest suurimat kasu,
Ersen, 2004, hind: 10,00 eurot
Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa, Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda,
Agitaator, 2012, hind: 15,00 eurot
Anya von Bremzen, Kokakunsti eripäradest nõukogude korra tingimustes. Mälestusi toidust ja igatsusest,
Tänapäev, 2014, hind: 25,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Koogid. Plaadikoogid, vormikoogid, keeksid,
AS ATA, 1993, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Marje Sepp, Pizzad,
Perioodika, 1993, hind: 3,00 eurot
Head kastmed,
Varrak, 2005, hind: 8,00 eurot
Jennifer Lee, Viie minuti tassikoogid. Peaaegu 100 oivalist mikrolaineahjukooki,
Sinisukk, 2015, hind: 15,00 eurot
Evelin Ilves, Leib. Ilo ja vägi. Bread. The Beauty and the Might,
Varrak, 2014, hind: 15,00 eurot
Kokaraamatud all on 2306 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!