Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Estonian cuisine (Eesti rahvatoite)Autor(id): Silvia Kalvik (koostaja)
Kujundaja: Piret Niinepuu
Kirjastus: Perioodika
Linn: Tallinn
Aasta: 1987
Originaalkeel: eesti keelest
Tõlkija: Kristi Tarand
Lehekülgi: 103
Seisukord: pisut katkine selg, muus osas korralik raamat
Mõõdud: 146 × 216 mm
Suurus: tavaformaadis kõva kaanega
Sisu:
SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Raamat on inglise keeles.
Ülevaade eestlaste rahvusköögist, toitumisharjumustest ning lai valik retsepte.
Teine, täiendatud trükk.
Sisu:
The eating habits of the estonians
Bread
Meat dishes
Puddings and dishes with blood
Fish dishes
Porridges and gruels
Milk dishes
Egg dishes
Vegetable and mushroom dishes
Drinks
Only for you...
Index
Bibliography
Hind:
9,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!