Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
33 šašlõkkiAutor(id): Peeter Kard
Kirjastus: Perona
Linn: Pärnu
Aasta: 1990
Originaalkeel:
Lehekülgi: 40
Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korralik
Mõõdud: 143 × 192 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T273# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL.
Meie igasuvine laada- ja jaanipäevatoit on imelikul kombel populaarne ka paljudes teistes maades. Kesk-Aasiast üle Kaukaasia kuni Balkanitenl välja. Tegelikult on šašlõkk tuntud kõikjal, olgu ta nimi siis šaslõkk, kebab, kabob, rööviIpraad või teab mis veel.
Nemad seal söövad šaslõki kõrvale valget kõduleiba ehk lavašši ja igasuguste nimetustega pannkooke. Meil sobib selleks otstarbeks kõige paremini pehme lauasai. Musta leiba võime tarvitada piiramatult oma armsate igapäevatoitude juurde. Peale joovad nad seal ilma suhkruta musta või rohelist teed. Lugu peetakse ka mineraalveest, õllest, loomulikult kuivast veinist ja ka pitsist kangemast. Peame siis meiegi neist jookidest lugu.
Järgnevad kenad šaslõkiretseptid on rahvusköökides kõrgelt hinnatud ja paistavad olevat koostatud parimate asjatundjate poolt.
Loomulikult on igal šašlõki sõbral omad nipid, kuid üht-teist kasulikku võib silma hakata sellestki pisikesest retseptikogust.
Märksõnad:
kokaraamatud
retseptid
kulinaaria
grillimine
marinaadid
lihatoidud
Hind:
5,00 EUROtsing autori järgi:
Peeter Kard, Kehva aja kokaraamat,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 sousti,
Perona, 1991, hind: 2,50 eurot
Peeter Kard, 33 külma suvesuppi,
Perona, 1991, hind: 2,50 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Hoidised aedviljadest,
kirjandusühistu Teadus, 1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 15,00 eurot
Peeter Kard, Soome köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Itaalia köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Aeduba,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 kevadsuppi,
Perona, 1991, hind: 3,50 eurot
Peeter Kard, Kalamehe köök,
Valgus, 1997, hind: 15,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Rudolf Visnapuu, Riisiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 8,00 eurot
Anya von Bremzen, Kokakunsti eripäradest nõukogude korra tingimustes. Mälestusi toidust ja igatsusest,
Tänapäev, 2014, hind: 25,00 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Peeter Kard, 33 šašlõkki,
Perona, 1990, hind: 5,00 eurot
Victoria Zak, 20 000 saladust tee kohta. Kuidas saada ravimtaimedest suurimat kasu,
Ersen, 2004, hind: 10,00 eurot
Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa, Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda,
Agitaator, 2012, hind: 15,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Koogid. Plaadikoogid, vormikoogid, keeksid,
AS ATA, 1993, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Marje Sepp, Pizzad,
Perioodika, 1993, hind: 3,00 eurot
Head kastmed,
Varrak, 2005, hind: 8,00 eurot
Jennifer Lee, Viie minuti tassikoogid. Peaaegu 100 oivalist mikrolaineahjukooki,
Sinisukk, 2015, hind: 15,00 eurot
Kokaraamatud all on 2306 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!