Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Sahver. Joogid. Siirupid, kaljad, limonaadid, õlled, veinid, liköörid ...Autor(id): Tuuli Mathisen, Martin Hanson; toimetaja Eva Mere
Kujundaja: Einike Soosaar
Kirjastus: Menu
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel:
ISBN: 9789949495122
Lehekülgi: 192
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 240x165
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Jookide maailm on lai ja avastamist väärt. Raamatu autorite Tuuli Mathiseni ja Martin Hansoni valikus on turgutavaid toonikuid, jahutavaid suvejooke, vürtsiseid talviseid soojendajaid, toitvaid nesteid, aga ka joovastavaid jooke. Kel tühjad jooginõud nõutult riiulil seismas, leiavad sellest raamatust kindlasti igale anumale sobiva sisu – ehk mõne vana tuttava, aga ka seni proovimata ja katsetamist väärt joogi.
Märksõnad:
Menu
joogid
siirupid
kali
limonaad
õlu
vein
liköör
toiduretseptid
kokaraamatud
Hind:
10,00 EUROtsing autori järgi:
Tuuli Mathisen, Mari-Liis Ilover, Seenetoidud. Hõrgutisi metsa- ja poeseentest,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 9,00 eurot
Tuuli Mathisen. Toimetaja Monica Raud, Aasta köögis. Tuuli Mathiseni retseptid,
Marikiri Raamat, 2013, hind: 9,00 eurot
Tuuli Mathisen ja Epp Mihkels, Väike salatiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 12,00 eurot
Tuuli Mathisen, Kapsaroad. Põnevaid toite erinevatest kapsastest,
Varrak, 2016, hind: 19,00 eurot
Tuuli Mathisen, Baklažaanitoidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2017
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017
Tuuli Mathisen, Kulinaarsete kroonikute kokaraamat,
Pegasus, 2011
Tuuli Mathisen, Hiina toidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2016
Tuuli Mathisen, Kõrvalroad [lisandeid kala- ja liharoogade juurde],
Hea Lugu, 2015
Toit & Trend ; koostanud Heidi Vihma; tekstid ja retseptid: Heidi Vihma, Hanne Paljak, Marju Randmer, Tuuli Mathisen, Katrin Aasmäe, Nadja Kaarma, Sandra Veeremaa, Silja Luide, Mari-Liis Ilover, Koduköögi meistriklass. Retseptid ja juhised koduseks söögitegemiseks,
Menu Kirjastus, 2013
Margit Arndt-Kalju, Tuuli Mathisen ja Raili Mikk, Söögimosaiik. Retsepte ja toidumälestusi 1970.-80. aastatest,
Ajakirjade Kirjastus, 2012
Tuuli Mathisen, Lihtsalt ja maitsvalt linnulihast,
Pegasus, 2023
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kristo Tomingas, Heinar Õispuu, Brigitte Susanne Hunt, Kokteilitame Brigittega - džinn,
Butterfly Cocktail Catering, 2022, hind: 16,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1974, hind: 5,00 eurot
Tuuli Mathisen, Martin Hanson; toimetaja Eva Mere, Sahver. Joogid. Siirupid, kaljad, limonaadid, õlled, veinid, liköörid ...,
Menu, 2012, hind: 10,00 eurot
Enn Tobreluts, Priit Toomits, Tiit Treve; Toimetanud: Velve Saar, Grillimine ja barbecue,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 16,00 eurot
Angeelika Kang, Smuutid,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 14,00 eurot
Leopold Meensalu, Peenralt potti,
Maalehe raamat, 2008, hind: 15,00 eurot
Maret Sukles, Elu on pidu,
Helios kirjastus, 2019, hind: 19,00 eurot
Egon Binder, Suitsutamine. Liha, vorst, kala,
Lindemont, 2005, hind: 14,00 eurot
Egon Binder, Kuidas kalu suitsutada?,
Tormikiri, 2008, hind: 16,00 eurot
Angeelika Kang, Pannkoogiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 4,00 eurot
Kokaraamatud all on 2303 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!