Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Keeduvorsttoodete tootmine. Metoodiline juhendAutor(id): Koostanud Meili Rei
Kirjastus: ENSV Liha- ja Piimatööstuse Ministeerium
Linn: Tallinn
Aasta: 1983
Originaalkeel:
Lehekülgi: 102
Seisukord: kasutatud raamat, kaaned veidi kulunud ja määrdunud, sisu olemas ja loetav
Suurus: tavaformaat, pehme köide
Sisu:
Käesolevas metoodilises juhendis on toodud keeduvorsttoodete (mustriliste vorstide, keeduvorstide, viinerite, sardellide ja lihaleibade) tootmise põhinõuded. Juhendu on ette nähtud lihatööstuse tööliste väljaõpetamiseks, kuid võib olla kasulik ka Eesti Põllumajanduse Akadeemia lihatehnoloogia osakonna üliõpilastele.
Märksõnad:
toiduainetööstus
lihatööstus
lihatooted
vorstid
tootmistehnoloogia
juhendid
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Keeduvorsttoodete tootmine. Metoodiline juhend, Koostanud Meili Rei, ENSV Liha- ja Piimatööstuse Ministeerium 1983Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Margaret Rand (peatoimetaja), Hugh Johnsoni väike veiniraamat 2010,
Tänapäev, 2010, hind: 12,00 eurot
Kristina Efert, Tomat. Salatist vürtsmoosini,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Frank McKibbin, Jean McKibbin, Piibliaja toidud. Kokaraamat,
Eritrade, 1994, hind: 3,50 eurot
Rudolf Biller, Garneerimine,
Sinisukk, 1997, hind: 10,00 eurot
Disney-Pixar, Küpsetame koos karupoeg Puhhiga,
Egmont Estonia, 2005, hind: 4,00 eurot
Maire Suitsu, Kiired suupisted,
Menu, 2014, hind: 14,00 eurot
Anne Kangur (koostaja), Portugali köök,
Odamees, 2004, hind: 7,00 eurot
Kristo Tomingas, Heinar Õispuu, Brigitte Susanne Hunt, Kokteilitame Brigittega - džinn,
Butterfly Cocktail Catering, 2022, hind: 16,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1974, hind: 5,00 eurot
Tuuli Mathisen, Martin Hanson; toimetaja Eva Mere, Sahver. Joogid. Siirupid, kaljad, limonaadid, õlled, veinid, liköörid ...,
Menu, 2012, hind: 10,00 eurot
Kokaraamatud all on 2303 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!